Preventieve producten Coronavirus (Covid19)

Het Coronavirus (ook wel COVID-19) heeft ook voor uw bedrijf grote gevolgen. Het is belangrijk om de juiste maatregelen te treffen en uw klanten of bezoekers bewust te maken van de gedragsregels bij het coronavirus om besmetting tegen te gaan. Met onze preventieve producten tegen het virus maakt u uw klanten en bezoekers bewust van de risico’s en gedragingen. Wij hebben voor elke branche een oplossing en een passend product. Onze ontwerpen zijn ook naar wens aan te passen, passend bij uw huisstijl.

Wij denken graag met u mee om uw bedrijf klaar te maken voor de anderhalvemetersamenleving.

Onderstaand een selectie van producten die wij leveren!

Plexiglas scheidingswanden

Plexiglas scheidingswanden – Glashelder plexiglas om een scheidingswand te creëren tussen de bezoeker en het personeel. De kunststof afscheiding houdt de druppeltjes die vrij komen tijdens het niesen en hoesten tegen. De afscheiding is op maat te bestellen en kan voorzien worden van gaten om het aan het plafond te hangen of met voeten om het op tafels en bureau’s neer te zetten.

Tafelmodel Grado

Aluminium Triaflex profiel aan onderzijde,
inclusief 4mm helder acrylaat en stabiele voeten.

Optioneel:
– Verhoogde onderzijde
– Afwijkende maten

 

Vrijstaande scheidingswand Grado

Aluminium Triaflex frame rondom, inclusief 3mm helder acrylaat en stabiele voeten.

 

Optioneel (meerprijs):
– Verhoogde onderzijde
– 4 zwenkwielen
– Afwijkende maten

Waarschuwingsborden

Waarschuwingsborden – Buiten de stickers is het ook mogelijk om een waarschuwingsbord met daarop de preventieve maatregelen van het RIVM. De borden kunnen ook voorzien worden van uw eigen tekst en bedrijfslogo. De borden zijn te krijgen in eigen gewenste afmetingen. 

borden corona

Vloerstickers

Vloerstickers – Stickers op de vloer met waarschuwingssymbool
en boodschap. Symbolen als geen handen schudden, niesen in de elleboog, regelmatig
handen wassen en het bewaren van 1,5 meter afstand kunnen wij leveren voor de
vloer van uw pand. Deze stickers zijn voorzien van speciaal laminaat dat het slijtvast maakt. Een perfecte oplossing op de vloer. Ook in extra hechtende uitvoering te verkrijgen voor moeilijke ondergronden.

 

stickers uit print

Diverse stickers

Raamstickers, wandstickers, helmstickers, vinylstickers, stickervellen. De stickers kunnen wij leveren met de gedragsregels van het RIVM in combinatie met de bijbehorende symbolen. De stickers zijn in elk gewenst formaat te leveren en ook met uw bedrijfslogo.

Stoepborden

Duidelijke signing omtrent de regels van 1,5 meter goed aan de man brengen is belangrijk. Wij leveren stoepborden met de verwijzing van 1,5 meter in diverse talen. Mocht het Corona tijdperk achter ons liggen kan je heel goedkoop een nieuwe signing in het stoepbord en is deze weer voor andere doeleinden te gebruiken!

Handgel & Dispensers

Ook voor handgel en andere aanverwante artikelen kunt u bij ons terecht. Wij nemen de zorg uit uw handen en kunnen alles op het gebied van hygiëne leveren. Dispensers in diverse uitvoeringen en desinfecterende handgel!