Recent werk

Dibond boarden met voet

De afgelopen weken hebben wij vele orders verwerkt voor klanten om de corona maatregelen op de werkvloer duidelijk te maken. Spatschermen, stoepborden, rolbanners, borden, stickers, raamstickers, vloerstickers en zo ook deze dibond borden op gecoate stalen voet. Neem gerust contact, wij denken graag met u mee.

Industriële tankstickers

Industriële tankstickers, gemaakt van hoogwaardige weekmakervrije folie voorzien van UV bestendig laminaat! Deze samengestelde tankstickers bevatten informatie zoals de capaciteit, het product, de gevaren en waarschuwingssymbolen behorend bij de opslagtank. Deze tankstickers werden bij Grado binnen een werkdag geproduceerd.

Beursstand

Vorige week een mooie order afgerond voor Van ‘t Hof. Voor een beursstand hebben wij roll-up banners, beach vlaggen, inklapbare folderhouders en een balie met mooi houten blad geleverd. Alles is geleverd in handige tassen waardoor je alles gemakkelijk mee kan nemen. Ook het DTP werk van deze order is opgemaakt door Grado.

Magneetfolie

Grado heeft deze week weer een mooie opdracht gegund gekregen. Het maken van 506 stuks magneet platen voor een Terminal. Magneetfolie is opgebouwd uit magnetisch synthetisch rubber met een gladde toplaag van PVC en polyester. Deze folie hecht uitstekend op alle metalen en ijzerhoudende ondergronden en je kunt het ook weer makkelijk zonder beschadigingen van […]

5 jaar gemeente Nissewaard

Eind december hebben wij het jaar afgesloten met een mooie opdracht namens de gemeente Nissewaard. De voorgevel van het stadhuis moest beplakt worden met een uiting voor het 5 jarig lustrum van de gemeente Nissewaard. Vandaag hebben wij de laatste hand gelegd aan het project en definitief afgerond. Super mooi resultaat.. en een tevreden klant!

Verkeerskegels

Nu op voorraad bij Grado! 75 cm Verkeerskegel 4.3 kg Oranje PVC klasse2. De kegels kunnen gebruikt worden voor een tijdelijke afzetting. De kegels zijn voorzien van reflectie folie zodat deze s’nachts ook zichtbaar zijn. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de kegels te voorzien van een logo of tekst. Voor meer informatie kunt u […]

QR Codes

Met onze software kunnen wij QR-codes en barcodes verwerken. In dit geval werden de barcodes gelaserd op een kunststof plaat. Wij kunnen de codes ook verwerken op aluminium en RVS.

Peesdoeken

Met onze peesdoeken wordt een kale muur omgetoverd tot eyecatcher! Het doek, dat in dit geval is ontworpen door Ad van der Linden, wordt gespannen in een aluminium frame en geeft een mooie manier van presenteren. De doeken zijn gemakkelijk te wisselen en voorzien van B1-certificering voor de brandveiligheid.

Aluminium bewegwijzering

Deze aluminium bewegwijzering borden zorgen voor een professionele uitstraling binnen uw bedrijf. De bewegwijzering borden worden door ons voorzien van fullcolour print waardoor het volledig te personaliseren is. In dit geval zijn de borden geproduceerd voor een laboratorium. De borden zijn goed bevallen zo blijkt ook uit de 3 nabestellingen in een week tijd!

Frame met reclamebord

Onze producten zijn te vinden in het hele land maar deze keer staat een lokale klus in de spotlight! Voor het bedrijf naast ons produceerden en plaatsten wij deze entree reclame. Het frame is lichtmetaal en gespoten in een gewenste ral kleur. Het reclamebord in het frame is full colour geprint en verwerkt op stevig […]

Verdiept RVS

Deze roestvrijstalen labels werden door ons verdiept en daarna ingekleurd met verf. Ook zonder verf is de tekst zichtbaar door de matte verdieping.   De labels kunnen seriematig geproduceerd worden in uw eigen gewenste teksten en afmeting.   Deze geproduceerde serie belandt op handafsluiters in de petrochemische industrie!

GRADO GRAVEERTECHNIEK

[email protected]
0181 644 805
Pascalweg 8a
3208 KL Spijkenisse
KVK 24226868
BTW8192.85055B01

Grado Graveertechniek
is lid van VGS: Vakbond Graveren en Sign

Verzendmethode:
DHL / PostNL

AVG Verklaring: Grado Graveertechniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact op via [email protected] – Bekijk de volledige verklaring