Recent werk

Reflectieklasse 3

Deze op maat gemaakte waarschuwingsborden zijn voorzien van Klasse 3 reflecterende folie. Dat betekent een zeer goed reflectievermogen op lange en korte afstand. De folie kent een lange levensduur en een uitstekende zichtbaarheid, ook in het donker. Buiten de standaarduitvoeringen zijn de waarschuwingsborden ook in uw eigen ontwerp te verkrijgen!

De Rechtsagent

Bij De Rechtsagent hebben wij het pand voorzien van nieuwe reclame-uitingen. Binnen plaatsten wij de twee bedrijfslogo’s op afstandhouders voor een mooi diepte-effect. Buiten hebben wij de entree voorzien van nieuwe contour gesneden stickers. De parkeerplaatsen zijn voorzien van nieuwe parkeerborden en tot slot het logo toegevoegd aan het algemene bord bij de entree van […]

Reclame uiting Bloemen plateau

Bij Bloemen plateau in Spijkenisse realiseerden wij onlangs de nieuwe huisstijl van A tot Z. Binnen een tijdsbestek van 3 dagen verzorgden wij het opmeten, digitaal ontwerpen, produceren en monteren van de reclame uitingen op de gevel en in het winkelcentrum. De producten die wij geleverd hebben zijn: Logo’s op het raam, Lichtbakreclame, Glasetchfolie (openingstijden), A0 […]

fotoluminescerende stickers

Een sticker die dag en nacht veiligheid biedt! Onlangs produceerden wij deze waarschuwingsstickers die bij het uitvallen van de normale verlichting oplichten door fotoluminescentie. De stickers nemen daglicht op om het vervolgens in het donker geleidelijk af te geven.

Soundmesh banners

Vandaag is het Facet Jazz Festival in Hillegersberg van start gegaan! Wij hebben ons steentje bijgedragen aan het festival door verschillende banners te leveren. Waaronder een speakerbanner gemaakt van Soundmesh. Dit is een materiaal met een ruime open structuur waardoor het bijzonder geluiddoorlatend is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw festival? Wij denken graag met u […]

Gevelbelettering

Vorige week plaatsten wij bij Octant Veiligheids- & Risicomanagement het bedrijfslogo op de muur. Gevelbelettering is een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken en ideaal voor een professionele uitstraling binnen en buiten het gebouw.

Manhole barriers

Een nieuw product in ons assortiment! Bezig met onderhoudswerkzaamheden en wil je een mangat afsluiten? Dit hoeft niet meer met lint of een net maar met deze mooie Manhole Barrier. Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en leverbaar voorzien van uw eigen ontwerp.

Flyers en visitekaarten

Deze flyers en visitekaartjes produceerden wij voor Worldwide Shipping. Buiten flyers en visitekaartjes hebben wij voor het drukwerk ook andere toepassingen zoals brochures, briefpapier, folders en menukaarten. Te produceren in uw eigen ontwerp of een op maat gemaakt ontwerp!  

Zeefdruk stickers

Door het gebruik van inkten in combinatie met duurzame vinyl materialen zijn de stickers geschikt voor zowel binnen- als langdurig buitengebruik. Via Grado te personaliseren in elk gewenst formaat.

Whiteboard

Op maat gemaakt Whiteboard met zoals in het voorbeeld een gedetailleerd overzicht van de raffinaderij of een ander gewenste opdruk zijn bij Grado verkrijgbaar. De borden worden voorzien van speciaal Whiteboard laminaat de markers geen vlekken achterlaten op het bord.

Triopan

Handig voor tijdelijke afzetting bij uw bedrijf of op het terrein. Triopan afzetting is in te klappen om zo op te kunnen bergen of mee te nemen. Bij Grado te personaliseren met uw eigen ontwerp!

Kunststof naamplaten

Kunststof naamplaten graveren is voor Grado een dagelijkse bezigheid. Door in de toplaag te frezen kunnen er teksten en symbolen in de naamplaten worden aangebracht. De naamplaten zijn uv-bestendig, slijtvast en het product gaat vele jaren mee. Je vindt onze kunststof platen onder andere terug in de Industrie, Marine & Offshore, Bouwsector, Elektrotechniek, Woonstichting en […]

GRADO GRAVEERTECHNIEK

[email protected]
0181 644 805
Pascalweg 8a
3208 KL Spijkenisse
KVK 24226868
BTW8192.85055B01

Grado Graveertechniek
is lid van VGS: Vakbond Graveren en Sign

Verzendmethode:
DHL / PostNL

AVG Verklaring: Grado Graveertechniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact op via [email protected] – Bekijk de volledige verklaring