Zeefdruk stickers

Door het gebruik van inkten in combinatie met duurzame vinyl materialen zijn de stickers geschikt voor zowel binnen- als langdurig buitengebruik. Via Grado te personaliseren in elk gewenst formaat.

Whiteboard

Op maat gemaakt Whiteboard met zoals in het voorbeeld een gedetailleerd overzicht van de raffinaderij of een ander gewenste opdruk zijn bij Grado verkrijgbaar. De borden worden voorzien van speciaal Whiteboard laminaat de markers geen vlekken achterlaten op het bord.

Triopan

Handig voor tijdelijke afzetting bij uw bedrijf of op het terrein. Triopan afzetting is in te klappen om zo op te kunnen bergen of mee te nemen. Bij Grado te personaliseren met uw eigen ontwerp!

Kunststof naamplaten

Kunststof naamplaten graveren is voor Grado een dagelijkse bezigheid. Door in de toplaag te frezen kunnen er teksten en symbolen in de naamplaten worden aangebracht. De naamplaten zijn uv-bestendig, slijtvast en het product gaat vele jaren mee. Je vindt onze kunststof platen onder andere terug in de Industrie, Marine & Offshore, Bouwsector, Elektrotechniek, Woonstichting en […]

Kabelmarkering

Op zoek naar kabelmarkering voor uw project? Wij leveren thermisch geprinte kunststof cablemarkers of cablemarkers gelaserd in RVS! Voor een overzicht van onze producten kunt u de productgalerij op de website bekijken.

Medailles

Eind 2018 kregen wij een vraag of wij medailles konden graveren. Normaal is dit niet onze business maar het bleek te gaan om het goede doel van @basvandergoorfoundation. Hiervoor wilde wij wel een uitzondering maken, want hoe mooi is het als je dit goede doel kan steunen. Wij hebben dit dan ook met veel plezier […]

Stoepborden

Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop de aandacht. Grado levert de stoepborden met A0 of A1 posters naar wens. Voor meer interessante producten kunt u de brochures bekijken

Leidingstickers op rol

Leidingstickers op een rol: Handig om mee te nemen en de leidingen op de plant of binnen het bedrijf te markeren. Verkrijgbaar volgens de standaard kleuren en afmetingen of te ontwerpen naar wens. Hoogwaardige kwaliteit en binnen een aantal dagen geleverd!

Gegraveerde symbolen

Deze symbolen zijn verdiept gegraveerd. De plaat heeft een zwarte kern en een gele toplaag. De platen zijn slijtvast en gaan zo jaren mee! Ook verkrijgbaar in andere materialen zoals stickers en dibond. Zowel standaard symbolen als een eigen ontwerp.

Beachvlaggen

Wij leverden onlangs deze beachvlaggen uit ons brede assortiment reclameproducten. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik.

Kunststof lasergraveren

Deze barcode plaatjes hebben wij geproduceerd om producten in een magazijn te labelen. De plaatjes worden op kunststof gelaserd en vervolgens uitgesneden. Voor meer info over een gepersonaliseerd barcode plaatje kunt u bij Grado terecht.

Kunststof

Op de onderstaande foto staan kunststof platen zoals wij deze dagelijks produceren. Verkrijgbaar in elk gewenste uitvoering en opdruk in diverse kleuren combinaties mogelijk!

Gegraveerd RVS

Deze roestvaststalen platen zijn verdiept gegraveerd en vervolgens met verf ingekleurd. Uitermate geschikt voor buiten, ideaal voor de scheepsbouw en industrie.

Gegraveerde borden

Verdiept gegraveerde borden zoals op de foto, zijn bij Grado in uw eigen ontwerp te verkrijgen. Op het voorbeeld is een kladblok verwerkt op de plaat om zo aantekeningen bij te kunnen schrijven.

GRADO GRAVEERTECHNIEK

[email protected]
0181 644 805
Pascalweg 8a
3208 KL Spijkenisse
KVK 24226868
BTW8192.85055B01

Grado Graveertechniek
is lid van VGS: Vakbond Graveren en Sign

Verzendmethode:
DHL / PostNL

AVG Verklaring: Grado Graveertechniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact op via [email protected] –¬†Bekijk de volledige verklaring