Recent werk

5 jaar gemeente Nissewaard

Eind december hebben wij het jaar afgesloten met een mooie opdracht namens de gemeente Nissewaard. De voorgevel van het stadhuis moest beplakt worden met een uiting voor het 5 jarig lustrum van de gemeente Nissewaard. Vandaag hebben wij de laatste hand gelegd aan het project en definitief afgerond. Super mooi resultaat.. en een tevreden klant!

Verkeerskegels

Nu op voorraad bij Grado! 75 cm Verkeerskegel 4.3 kg Oranje PVC klasse2. De kegels kunnen gebruikt worden voor een tijdelijke afzetting. De kegels zijn voorzien van reflectie folie zodat deze s’nachts ook zichtbaar zijn. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de kegels te voorzien van een logo of tekst. Voor meer informatie kunt u […]

QR Codes

Met onze software kunnen wij QR-codes en barcodes verwerken. In dit geval werden de barcodes gelaserd op een kunststof plaat. Wij kunnen de codes ook verwerken op aluminium en RVS.

Peesdoeken

Met onze peesdoeken wordt een kale muur omgetoverd tot eyecatcher! Het doek, dat in dit geval is ontworpen door Ad van der Linden, wordt gespannen in een aluminium frame en geeft een mooie manier van presenteren. De doeken zijn gemakkelijk te wisselen en voorzien van B1-certificering voor de brandveiligheid.

Aluminium bewegwijzering

Deze aluminium bewegwijzering borden zorgen voor een professionele uitstraling binnen uw bedrijf. De bewegwijzering borden worden door ons voorzien van fullcolour print waardoor het volledig te personaliseren is. In dit geval zijn de borden geproduceerd voor een laboratorium. De borden zijn goed bevallen zo blijkt ook uit de 3 nabestellingen in een week tijd!

Frame met reclamebord

Onze producten zijn te vinden in het hele land maar deze keer staat een lokale klus in de spotlight! Voor het bedrijf naast ons produceerden en plaatsten wij deze entree reclame. Het frame is lichtmetaal en gespoten in een gewenste ral kleur. Het reclamebord in het frame is full colour geprint en verwerkt op stevig […]

Verdiept RVS

Deze roestvrijstalen labels werden door ons verdiept en daarna ingekleurd met verf. Ook zonder verf is de tekst zichtbaar door de matte verdieping.   De labels kunnen seriematig geproduceerd worden in uw eigen gewenste teksten en afmeting.   Deze geproduceerde serie belandt op handafsluiters in de petrochemische industrie!

Lasergraveren

Een verzameling van producten voorzien van lasergravure. Met de lasertechnieken kunnen wij RVS, geanodiseerd aluminium en kunststof voorzien worden van onder andere QR-codes, logo’s, lijntekeningen en teksten. De materialen waarop wij lasergraveren zijn: Kunststoffen, geanodiseerd aluminium en RVS.

Reflectieklasse 3

Deze op maat gemaakte waarschuwingsborden zijn voorzien van Klasse 3 reflecterende folie. Dat betekent een zeer goed reflectievermogen op lange en korte afstand. De folie kent een lange levensduur en een uitstekende zichtbaarheid, ook in het donker. Buiten de standaarduitvoeringen zijn de waarschuwingsborden ook in uw eigen ontwerp te verkrijgen!

De Rechtsagent

Bij De Rechtsagent hebben wij het pand voorzien van nieuwe reclame-uitingen. Binnen plaatsten wij de twee bedrijfslogo’s op afstandhouders voor een mooi diepte-effect. Buiten hebben wij de entree voorzien van nieuwe contour gesneden stickers. De parkeerplaatsen zijn voorzien van nieuwe parkeerborden en tot slot het logo toegevoegd aan het algemene bord bij de entree van […]

Reclame uiting Bloemen plateau

Bij Bloemen plateau in Spijkenisse realiseerden wij onlangs de nieuwe huisstijl van A tot Z. Binnen een tijdsbestek van 3 dagen verzorgden wij het opmeten, digitaal ontwerpen, produceren en monteren van de reclame uitingen op de gevel en in het winkelcentrum. De producten die wij geleverd hebben zijn: Logo’s op het raam, Lichtbakreclame, Glasetchfolie (openingstijden), A0 […]

fotoluminescerende stickers

Een sticker die dag en nacht veiligheid biedt! Onlangs produceerden wij deze waarschuwingsstickers die bij het uitvallen van de normale verlichting oplichten door fotoluminescentie. De stickers nemen daglicht op om het vervolgens in het donker geleidelijk af te geven.

GRADO GRAVEERTECHNIEK

[email protected]
0181 644 805
Pascalweg 8a
3208 KL Spijkenisse
KVK 24226868
BTW8192.85055B01

Grado Graveertechniek
is lid van VGS: Vakbond Graveren en Sign

Verzendmethode:
DHL / PostNL

AVG Verklaring: Grado Graveertechniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact op via [email protected] – Bekijk de volledige verklaring