Soundmesh banners

Vandaag is het Facet Jazz Festival in Hillegersberg van start gegaan! Wij hebben ons steentje bijgedragen aan het festival door verschillende banners te leveren. Waaronder een speakerbanner gemaakt van Soundmesh. Dit is een materiaal met een ruime open structuur waardoor het bijzonder geluiddoorlatend is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw festival? Wij denken graag met u […]

Gevelbelettering

Vorige week plaatsten wij bij Octant Veiligheids- & Risicomanagement het bedrijfslogo op de muur. Gevelbelettering is een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken en ideaal voor een professionele uitstraling binnen en buiten het gebouw.

Manhole barriers

Een nieuw product in ons assortiment! Bezig met onderhoudswerkzaamheden en wil je een mangat afsluiten? Dit hoeft niet meer met lint of een net maar met deze mooie Manhole Barrier. Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en leverbaar voorzien van uw eigen ontwerp.

Flyers en visitekaarten

Deze flyers en visitekaartjes produceerden wij voor Worldwide Shipping. Buiten flyers en visitekaartjes hebben wij voor het drukwerk ook andere toepassingen zoals brochures, briefpapier, folders en menukaarten. Te produceren in uw eigen ontwerp of een op maat gemaakt ontwerp!  

Zeefdruk stickers

Door het gebruik van inkten in combinatie met duurzame vinyl materialen zijn de stickers geschikt voor zowel binnen- als langdurig buitengebruik. Via Grado te personaliseren in elk gewenst formaat.

Whiteboard

Op maat gemaakt Whiteboard met zoals in het voorbeeld een gedetailleerd overzicht van de raffinaderij of een ander gewenste opdruk zijn bij Grado verkrijgbaar. De borden worden voorzien van speciaal Whiteboard laminaat de markers geen vlekken achterlaten op het bord.

Triopan

Handig voor tijdelijke afzetting bij uw bedrijf of op het terrein. Triopan afzetting is in te klappen om zo op te kunnen bergen of mee te nemen. Bij Grado te personaliseren met uw eigen ontwerp!

Kunststof naamplaten

Kunststof naamplaten graveren is voor Grado een dagelijkse bezigheid. Door in de toplaag te frezen kunnen er teksten en symbolen in de naamplaten worden aangebracht. De naamplaten zijn uv-bestendig, slijtvast en het product gaat vele jaren mee. Je vindt onze kunststof platen onder andere terug in de Industrie, Marine & Offshore, Bouwsector, Elektrotechniek, Woonstichting en […]

Kabelmarkering

Op zoek naar kabelmarkering voor uw project? Wij leveren thermisch geprinte kunststof cablemarkers of cablemarkers gelaserd in RVS! Voor een overzicht van onze producten kunt u de productgalerij op de website bekijken.

Medailles

Eind 2018 kregen wij een vraag of wij medailles konden graveren. Normaal is dit niet onze business maar het bleek te gaan om het goede doel van @basvandergoorfoundation. Hiervoor wilde wij wel een uitzondering maken, want hoe mooi is het als je dit goede doel kan steunen. Wij hebben dit dan ook met veel plezier […]

Stoepborden

Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop de aandacht. Grado levert de stoepborden met A0 of A1 posters naar wens. Voor meer interessante producten kunt u de brochures bekijken

Leidingstickers op rol

Leidingstickers op een rol: Handig om mee te nemen en de leidingen op de plant of binnen het bedrijf te markeren. Verkrijgbaar volgens de standaard kleuren en afmetingen of te ontwerpen naar wens. Hoogwaardige kwaliteit en binnen een aantal dagen geleverd!

Gegraveerde symbolen

Deze symbolen zijn verdiept gegraveerd. De plaat heeft een zwarte kern en een gele toplaag. De platen zijn slijtvast en gaan zo jaren mee! Ook verkrijgbaar in andere materialen zoals stickers en dibond. Zowel standaard symbolen als een eigen ontwerp.

Beachvlaggen

Wij leverden onlangs deze beachvlaggen uit ons brede assortiment reclameproducten. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik.

GRADO GRAVEERTECHNIEK

[email protected]
0181 644 805
Pascalweg 8a
3208 KL Spijkenisse
KVK 24226868
BTW8192.85055B01

Grado Graveertechniek
is lid van VGS: Vakbond Graveren en Sign

Verzendmethode:
DHL / PostNL

AVG Verklaring: Grado Graveertechniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact op via [email protected] – Bekijk de volledige verklaring